Vartalohoidot & Hieronnat

Rentouta kehosi ja mielesi.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on hoitava ja syvärentouttava kokemus. Se aktivoi kehon aineenvaihduntaa, vilkastuttaa verenkiertoa, laukaisee lihasjännityksiä ja vähentää stressiä. Tämä ihanan rentouttava hieronta auttaa myös mm. unettomuuteen ja erilaisiin kiputiloihin. Tule kokeilemaan ja ihastu. Hoidon kesto: n. 1,5h.

Kuivaharjaus Ja Hieronta

Kuivaharjaus on tehokas ja edullinen konsti ihon pitämiseen nuorekkaana sekä koko aineenvaihdunnan tukemiseen. Harjaus edistää neste- ja verenkiertoa ja vaikuttaa rauhoittavasti sympaattiseen hermojärjestelmään. Säännöllinen kuivaharjaus edistää kehon eritteiden poistumista, vähentää kuona-aineiden varastoitumista kudoksiin ja edistää siten hyvinvointia. Energisoivan kuivaharjauksen jälkeen iho on kihelmöivän lämmin ja pehmeä. Hoidon kesto: n. 1h.

Intialainen Päähieronta

Päähieronta rentouttaa, laukaisee jännityksiä ja kireyksiä, ravitsee kehoa, poistaa kuona-aineita ja stressiä sekä virkistää mieltä. Tämä hoito tehdään istuma-asennossa perinteiseen tapaan ja se ulottuu pään alueen lisäksi niska- ja hartia-alueelle sekä olkavarsiin. Ota hetki itsellesi vaikka ruokatunnilla ja tule rentoutumaan. Hoidon kesto: 30min