Sokerointi

Hellävarainen karvojenpoisto laadukkailla tuotteilla.

Sokerointi on tehokas, hellävarainen ja vegaaninen karvanpoistomenetelmä, joka samalla kuorii ihon silkinpehmeäksi. Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko. Sokerikuorintamenetelmää käytettäessä karva voi olla minimissään vain 1mm pituinen. Useiden sokerointikäsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu. Karva muuttuu koko ajan hennommaksi. Koska sokeri voi poistaa lyhimmät ja hennoimmat karvat, on mahdollista poistaa karvat niiden varhaisessa kasvuvaiheessa. Tämä voi johtaa karvojen pysyvään poistumiseen. Asiakkaat saavat täten yhä paremman ja pehmeämmän tuloksen. HUOM! Älä tee kuorintaa: • päivä ennen hoitoa • hoitopäivänä • päivä hoidon jälkeen Jos ihoa on kuorittu ennen hoitoa, iho saattaa ylirasittua hoidon aikana ja tästä voi seurata ärsytystä. Samoin ihon kuorinta hoidon jälkeisenä päivänä voi ärsyttää ihoa.

Hilla & Alexandria Puhtaat Ja Luonnolliset ainesosat

Sokeritahnat ovat tehty 100 % luonnollisista ainesosista, eikä niiden kehittelyssä ole käytetty eläinkokeita. Ne ei myöskään aiheuta allergisia reaktioita. Nämä sokerit ovat niin luonnollisia ja puhtaita, että voit vaikka syödä niitä. Sokeritahnaa käytetään ihonlämpöisenä, joten se on turvallinen kaikille ihoalueille. Se on turvallinen jopa suonikohjuisille alueille. Sokeritahna on yksinkertaisesti miellyttävän haalea.

Kotihoito- Ohjeet

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen ehkäisee tehokkaasti karvojen sisäänkasvua. Kuorivien pesuhanskojen käyttö suihkussa 2-5 kertaa viikossa poistaa iholta kuolleen ihosolukon. Näin uudet karvat pääsevät nousemaan iholle ongelmitta. Säännöllisellä kuorivien pesuhanskojen käytöllä saadaan eliminoitua säärien ja reisien mahdolliset sisäänkasvavat karvat. Vältettävä heti hoidon jälkeen: • lämpöä kuten kuuma kylpy, solarium, auringonotto tai sauna • ihoa ei saa raapia tai hangata • vältettävä tiukkoja vaatteita • vältä voimakasta liikuntaa