Ripsienpidennykset

Ripsienpidennyksillä katseeseen uutta säihkettä.

Volyymit

Volyymi ripsienpidennyksissä yhteen ripseen liimataan viuhkamuodossa 2-6 ohuen ohutta kuitua. Ripsien kunto määrittelee viuhkojen koon. Volyymiripsissä lopputulos on näyttävämpi ja tummempi kuin klassisissa ripsissä. Volyymeissa on aina vähintään 3-4 eri pituutta kuiduissa. Kuitujen pituus ja kaarevuus mietitään yhdessä asiakkaan kanssa hänen toiveita kuunnellen. Myös silmän muoto huomioidaan ja pidennykset toteutetaan sitä korostavalla efektillä. Uusien pidennyksien laitto n. 3h. Huolto n. 1,5- 2h.

Hybridit

Hybridi- pidennyksissä sekoitetaan klassisia- ja volyymi kuituja keskenään. Näin saadaan kauniin luonnollinen lopputulos. Huolto tulisi suorittaa noin 2-5 viikon välein pitääksesi ripset aina kauniin näköisinä. Huolloissa ripsiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin. Kuitujen määrä riippuu aina asiakkaan omien ripsien määrästä. Lopputulos määritellään aina sen mukaan, kuinka kaarevat, paksut tai pitkät ripset halutaan. Uusien pidennyksien laitto n. 3h. Huolto n. 1,5- 2h.

Klassiset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Myös klassisilla ripsienpidennyksillä voidaan tehdä erilaisia muotoja ja tyylejä, ilme on luonnollinen ja kevyt. Huolto tulisi suorittaa noin 2-5 viikon välein pitääksesi ripset aina kauniin näköisinä. Huolloissa ripsiä lisätään uusiin kasvaneisiin ripsiin. Kuitujen määrä riippuu aina asiakkaan omien ripsien määrästä. Lopputulos määritellään aina sen mukaan, kuinka kaarevat, paksut tai pitkät ripset halutaan. Uusien pidennyksien laitto n. 3h. Huolto n. 1,5- 2h.

Hyvä tietää

Ripset ovat jatkuvasti eri kasvuvaiheessa ja ripsien normaali elinkaari on 4-12 viikkoa. Kasvuvaiheen lopussa ripsi tippuu luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Pidennyksiä laittaessa en voi tietää kuituja kiinnitettäessä missä kasvuvaiheessa mikäkin ripsi on, joten on normaalia mikäli rivistöstä tippuu jo seuraavina päivinä muutamia kuituja. Tämän takia suosittelen, että ainakin ensimmäinen huolto suoritettaisiin noin 2vkon kuluttua, jotta ripset pysyvät kauniina ja täyteläisinä. Klassiset ja volyymi ripsienpidennykset tulee asentaa aina puhtaisiin luonnonripsiin. On suositeltavaa, että ripset pestäisiin n. 2-3 h tuntia ennen ripsien asennusta/ripsihuoltoa. Ripsienpidennykseen varataan tietty aika ripsien asentamiseen ja ripsihuoltoon. Mikäli ripset on puhdistettava ja kuivattava ennen huoltoa, se on väistämättä pois ripsien asentamiseen käytettävästä ajasta. On siis erittäin suositeltavaa noudattaa kyseistä ohjeistusta ripsien pesusta kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Kotihoito

Puhdista ripset huolellisesti päivittäin veden ja puhdistustuotteen kanssa mukaan lukien ensimmäinen päivä ripsien laiton jälkeen. Pelkkä vesi ei poista luomenreunaan kertyvää uusiutuvaa ihosolukkoa ja rasvaa. Harjaa ripset kuivana säännöllisesti ripsiharjalla. Vältä öljypitoisia tuotteita (puhdistustuotteet, ripsiväri). Vältä mekaanista rasitusta kuten silmien hankaamista tai koskettelua. Älä käytä ripsentaivuttimia. Hiuslakka voi vaikuttaa epäsuotuisasti saaden ripsikuidut liimautumaan yhteen, joten pidäthän ripset suojattuna hiusmuotoilun ajan. Muuten voit viettää normaalia elämää pidennysten kanssa! Vinkki: Ekopharman silmämeikinpoistovaahto sopii erinomaisesti myös ripsienpidennysten puhdistamiseen. Saatavana hoitolasta!