Liikkuva kauneushoitola

MM Beauty toimii myös liikkuvana kauneushoitolana.
Voit tilata palvelut tapahtumiin, juhliin, virkistäytymispäiviin tai ihan vain paikanpäälle yrityksen toimitiloihin hemmottelemaan ”raskaan työn raatajia”.
Tuon kosmetologipalveluitani myös kotiin sekä hoitokoteihin, älä siis epäröi ottaa yhteyttä.
Tuon kaikki tarvittavat hoitovälineet/tuotteet, sekä iloisen sekä positiivisen asenteeni mukanani, joten niistäkään ei tarvitse huolehtia.

Haluaisitko juuri sinä tehdä yhteistyötä MM Beautyn kanssa? 

Jos vastasit kyllä, ota rohkeasti yhteyttä tästä ja ideoidaan yhdessä lisää.

Missiona tavoittaa palvelutalot, hoitokodit, asumiskeskukset, omaiset, läheiset ym. tällä tiedolla!

 
Pienen pieni omakohtainen tarinauutamia vuosia sitten rakas mummoni sairastui alzheimeriin. Sairaus eteni nopeasti, joka vei hänet hoitokotiin. Viimeiset kuukaudet mummoni oli vuodepotilaana, mutta silti läsnä.
 
Oli joulu ja menimme hänen luokse joulutervehdykselle. Mietin kuumeisesti, minkälaisella lahjalla voisin häntä ilahduttaa. Sitten keksin. Kosmetologi opinnoissa olimme juuri opetelleen manikyyrin ja siihen kuuluvan käsihieronnan. Vein välineet mummoni sängyn viereen ja tein pitkän käsihieronnan, pienen manikyyrin ja piristävät punalakkaukset kynsiin. Ja voi kuinka hän siitä nautti ja ihasteli lakattuja kynsiään. Ilo hänen kasvoillaan oli minulle suurin lahja. Pääsin antamaan lahjaksi tietysti yhteisen hetken, mutta myös ihoa hoitavaa hemmottelua, kosketuksen ja tunnetta naisellisuudesta.
 
Nyt ehdottomasti haluisin jakaa tämmöisiä hetkiä muillekin. Niille arvokkaille, rakkaille ihmisille, ehkä juuri sinun läheisille, jotka syystä tai toisesta eivät pääse hoitolaan paikanpäälle hoidoista nauttimaan.
 
Ikä, terveydentila, vammaisuus tai mikä tahansa muu syy ei saa olla esteenä myöskään kauneuden/ihonhoitoon. Me kaikki tarvitsemme joskus pikkuisen punaa huulille, rentouttavan hieronnan, kasvohoidon ja siinä yhteydessä mukavan juttutuokion, jolla ehkäistään samalla yksinäisyyttä.
 
Toimin liikkuvana kosmetologina Uudenmaan alueella, joten tuon asiakkaan luokse kaikki hoitoon tarvittavat tuotteet, välineet sekä tietysti iloisen itseni!
 
Pidetään huolta toisistamme!