Lash- ja brownlift

Syvyyttä katseeseen ripsien Lashlift- kestotaivutuksilla ja värjäyksellä sekä huolitelluilla kulmakarvoilla

Lash Lift- Ripsien Kestotaivutus

Lahs lift- ripsien kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä alkaen ylöspäin avaten katsetta sekä saadaan omat ripset näyttämään huomattavasti pidemmiltä. Käsittelyyn lisätään vielä kestoväri, jolloin lopputulos on kauniin luonnollinen. Värjäyksen voi myös jättää pois asiakkaan toiveiden mukasesti. Ripsien kasvun myötä taivutustulos vähitellen katoaa ripsistä ja kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Ripsiä voidaan värjätä taivutusten välissä, sillä kestoväri kuluu monesti ripsistä taivutusta nopeammin pois. Lash Liftin kanssa voi myös käyttää ripsiväriä normaalisti. Ikäraja ripsien kestotaivutukseen on 16 vuotta. Raskaus tai imetys eivät varsinaisesti ole esteitä, mutta silloin hormonitoiminta on erilaista ja sillä on vaikutusta karvoihin. Silloin kulmakarvojen laminointi ei välttämättä toimi täysin oikein ja lopputulos voi olla hyvinkin lyhytkestoinen. Hoito sopii myös ripsiliima-allergikoille. Hoidon kesto: n. 1,5h.

Brow lift- kulmien laminointi

Brow lift eli kulmakarvojen laminointi on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat luonnollisesti tuuheammat ja siistimmät kulmakarvat. Kyseessä on tekniikka, jonka avulla kulmakarvat saadaan näyttämään runsaammilta, siistityiltä ja kauniisti muotoilluilta ilman jokapäiväistä ehostusta. Tämä tehdään samanlaisella tekniikalla kuin ripsiin tehtävä lash lift. Käsittely sisältää kulmien taivutuksen, kiinnityksen, värjäyksen ja muotoilun. Vaikutuksen kesto on yksilöllistä ja se vaihtelee 3-8 viikon välillä. Kestoon vaikuttaa se, kuinka nopeasti oma karva kasvaa. Laminoinnissa käsitellään olemassa olevaa karvaa, joten laminointi kasvaa ulos kulmien mukana. Käsittelyä esteenä on paha atooppinen iho tai psoriasis kasvoilla. Raskaus tai imetys eivät varsinaisesti ole esteitä, mutta silloin hormonitoiminta on erilaista ja sillä on vaikutusta karvoihin. Silloin kulmakarvojen laminointi ei välttämättä toimi täysin oikein ja lopputulos voi olla hyvinkin lyhytkestoinen. Ikäraja on 16 vuotta. Hoidon kesto: n. 1,5h.

Kotihoito- ohjeet

Ripsiä/kulmakarvoja ei saa pestä eikä meikata ensimmäiseen 24 tuntiin, sillä se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Myös saunomista tulee välttää 48h sekä öljypitoisia tuotteita. Käsittelyn voi uusia 6-12 viikon välein. Laminoituja kulmakarvoja on hyvä harjata päivittäin, näin saat kulmakarvat toivotuille paikoilleen esimerkiksi yön jäljiltä. Laminointi auttaa kulmakarvoja pysymään paikoillaan harjauksen jälkeen.