Erikoiskasvo- ja laitehoidot

Neulaton mesoterapia

Neulaton mesoterapia eli elektroporaatio on tutkitusti tehokas hoitomuoto, ja se on hyvä vaihtoehto injektiohoidoille. Se on Kemian Nobelilla palkittu hoitomenetelmä, jossa vaikuttavia aineita imeytetään ihoon sähköimpulssien avulla. Hoito ei aiheuta kipua eikä muita sivuvaikutuksia, kuten turvotusta tai punoitusta. Tämä hoitomuoto: 🔥Kiinteyttää, kohottaa sekä kosteuttaa ihoa 🔥Parantaa ihon aineenvaihduntaa, poistaa turvotusta 🔥Tasoittaa ihon sävyä 🔥Rentouttaa kasvojen lihaksistoa 🔥Vähentää merkittävästi juonteita ja ryppyjä Esteet hoidon suorittamiselle ovat: 🛑Raskaus 🛑Sydämen tahdistin 🛑Rautaa kasvojen alueella 🛑Syöpä ja kasvaimet 🛑Ihosairaudet, ärtynyt iho 🛑Akuutit tulehdustilat 🛑Migreeni, Epilepsia, sähköyliherkkyys 🛑Vakava psykologinen tai fyysinen sairaus Suosittelen näkyvien tuloksien saamiseksi sarjahoitoa 4–6 kertaa, jolloin hoitoväliksi suositellaan 1–2 viikkoa. Voidaan suorittaa myös yksittäisenä hoitona. Hoidon jälkeen on hyvä välttää saunomista, hikiliikuntaa, liiallista aurinkoa. Kannattaa myös ottaa käyttöön puhdas kasvopyyhe sekä tyynyliina. Hoito sisältää: Alkupuhdistuksen, kuorinnan, mesoterapia hoidon, naamion sekä loppuvoiteen. Hoidon kesto on noin 60 min.

LED-valohoito

LED-valohoito (Photo Dynamic Therapy) on turvallinen, ihoa luonnollisesti uudistava, kivuton, syvävaikutteinen hoitomuoto, jossa valoenergiaa hyödynnetään ihon ja kudoksen parantamiseen, rauhoittamiseen ja uudistamiseen. LED-valohoidolla voidaan hoitaa, niin aknea, ryppyjä, ihon punoitusta, valovaurioita kuin nopeuttaa ihon paranemista. LED-valohoito ei polta ihoa eikä vaadi toipumisaikaa. LED-valoterapian hoitovaikutus ei tapahdu vain sillä hetkellä, kun iholle kohdistetaan LED-valoa, vaan se antaa soluille lähtölaukauksen toimia toivotun mukaisesti vaikuttaen vielä pitkään hoidon jälkeen. LED-valohoidon toiminta perustuu valoenergiaan, joka aktivoi solujen jakautumista sekä kollageeni- ja elastaanituotantoa. Kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että LED-valossa ihosolut kasvavat 150-200 kertaa nopeammin, kuin vertailusolut tavallisessa luonnonvalossa. Valon eri värit eli eri aaltopituudet kykenevät imeytyvät ihon eri syvyyksiin ja vaikuttamaan siten eri tavoin ihossa. Tutkimuksissa on myös todettu, ettei LED-valoterapialla ole mitään haitallisia sivuvaikutuksia vaan se on turvallinen käyttää ja sopii kaikille ihotyypeille. LED-valohoitoa suositellaan sarjahoitona tai sen voi yhdistää myös muihin hoitoihin esim. rauhoittamaan kemiallisen kuorinnan tai mekaanisen ihonpuhdistuksen jälkeen. Sarjahoitoja suositellaan otettavaksi 8-12 hoidon sarjana, 1-2 kertaa viikossa. Led-valohoidon edut: -Nopeuttaa nestekiertoa -Aktivoi ja normalisoi ihokudoksen luonnollista solutoimintaa -Edesauttaa ihosolujen ravinnonsaantia -Edistää solujen hapensaantia -Parantaa ihon kosteustasapainoa -Lisää kollageenin ja elastaanin tuotantoa, joka kiinteyttää ihokudosta ja muuttaa ihon nuoremman ja sileämmän näköiseksi -Tulehduksia parantava vaikutus -Puhdistava, desinfioiva vaikutus Led-valohoidolla pystytään hoitamaan seuraavia ongelmia: -aknea -akne arpia ja muita arpia -rasvaista ihoa -ruusufinniä -pigmenttimuutoksia -ihon kimmoisuutta ja laatua -alkavia ryppyjä ja juonteita -isoja ihohuokoisia -kuivaa ihoa -tummia silmänalusia -couperosaa -venymäarpia (raskausarpia) -selluliittia Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, LED-valohoidon, loppuvoide. Valohoidon aikana: käsi- tai jalkahieronta. Hoidon kesto noin 60min.

Erikoiskasvohoidoissa käytettävät tuotteet:

Cliniccare

CLINICCARE ON YKSI MAAILMAN PARHAISTA IHONHOITOSARJOISTA. Pienimolekyylinen hyaluronihappo on yksi CLINICCARE -ihonhoitosarjan parhaista ainesosista. Hyaluronihappo näyttelee elintärkeää roolia metabolisissa prosesseissa, kuten solujen välisissä reaktioissa ja synteeseissä. Se auttaa parantamaan solujen immunite-ettia ja torjumaan tulehduksia. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on kyky sitoa kosteutta – jopa 1000 kertaa oman painonsa verran. Solujen luonnollinen korjaantuminen on suoraan verrannollinen hyaluronihappotasooon, mikä valitettavasti laskee iän myötä. Tämä jättää ihon alttiiksi toksiineille ja kaikki hyaluronihappoa vaativat prosessit heikkenevät. Siksi hyaluronihappo on niin tärkeä komponentti ikääntyvän ihon hoidossa. Ongelma perinteisen hyaluronihapon imeytymisessä on sen molekyylikoko, 3000 nm, kun taas solujen välinen tila on noin 100 nm. Tämä tekee perinteisen hyaluronihapon imeytymisen ihon syvempiin kerroksiin mahdottomaksi. Ennen tätä se on ollut mahdollista vain injektoimalla hyaluronihappoa ihon alle. Japanilaiset tiedemiehet ovat onnistuneet kehittämään hyaluronihappoa, jonka molekyylikoko on vain 5 nm. Sillä on korkea ionisaatio, mikä tarkoittaa, että se pystyy imeytyvään syvälle ihon kerroksiin ilman injektiota.